Over mij

Mijn naam is Sylvester Oosterveer en ik ben 19 jaar.  Ik volg de studie Artiest Theater aan ROC Tilburg. Daarnaast ben ik actief als entertainer in Attractie & Vakantiepark Slagharen. Ik begon als klein kind al met acteren, ik maakte mijn eerste eigen voorstellingen op mijn zolder. Toen ik naar het VMBO ging kreeg ik voor het eerst echt met theater te maken. Daar volgde ik theaterlessen en speelde in musicals.
Na mijn VMBO stopte het acteursleven niet. Ik was al aan het werk bij Attractie & Vakantiepark Slagharen. Na mijn VMBO-opleiding ben ik gestart op een theateropleiding aan het eerder genoemde ROC Tilburg. Op dit moment werk ik nog steeds als entertainer in Attractie & Vakantiepark Slagharen en werk ik als artiest bij Best Of Entertainment. Ook speel ik momenteel in de tourende theaterproductie Jurassic Revenge van Michel van ’t Ende producties.
Naast mijn opleiding en werk ben ik in mijn vrije tijd nog steeds bezig met acteer- en theaterwerk. Ik presenteert op evenementen zoals Podium Westland, speel in films/series, vlog voor bedrijven zoals Varend Corso en daarbij zing ik ook graag in mijn vrije tijd.
Copyright © Sylvester Oosterveer - info@sylvesteroosterveer.nl - KVK: 76032094